Breng een virtueel bezoek aan het appartement!

Meer informatie nodig of een bezoek inplannen?

Contacteer je makelaar Thomas op 0477/52.66.47 

Beschrijving

Karaktervol duplex appartement met prachtig dakgebinte. 
Een 16de-eeuwse spiltrap geeft toegang tot dit uniek appartement met op het 2de verdiep een aparte WC en een grote slaapkamer met doucheruimte op een prachtige Boomse tegelvloer.
Via een nieuwe trap bereikt men het nieuwbouwgedeelte op de 3de verdieping met 2 slaapkamers, bakkamer met WC en 2 terrassen.  
De grote lichtrijke leefruimte onder het 16de-eeuwse gebinte is voorzien van een mooie houten vloer. De moderne keuken is volledig ingericht met inductie kookvuur, combi-oven, vaatwasser en koelkast. 
Achter de keuken is er een technische bergruimte met de CV-ketel en de ventilatie en plaats voor wasmachine en droogkast.
Het appartement bevindt zich op de 2de en 3de verdieping zonder lift, de gemeenschappelijke gang wordt enkel gedeeld met het onderliggende appartement. Het pand werd in 2021 volledig gerenoveerd en gerestaureerd. Aparte meters voor water, gas en elektriciteit en geen syndicus of vaste kosten. Zeer gunstig EPC met type D ventilatie.
Het Eilandje met tal van drank- en eetgelegenheden bevindt zich om de hoek. Door de centrale ligging is het openbaar vervoer vlakbij. Velo-station voor de deur.

Technische specificaties

- 138m² met 2 terrassen van 6m² en 3m²
- EPC: 112 kWh/ (m²/jaar)   certificaat 20210307-0002372124-RES-1

- Elektriciteit en gas goedgekeurd
- Keuken met vaatwasser, combi-oven en koelkast
- Videofoon
- Ventilatie type D
- Dubbel glas
- 2de en 3de verdiep zonder lift
- Stedenbouwkundige vergunning 23/4/2012
- Maakt deel uit van een beschermd monument

Prijs en voorwaarden

- Vrij bij akte
- Eerste ingebruikname
- 397.000 euro exclusief registratierechten en notariskosten