Ulvenhout is de partner voor het realiseren, beheren en optimaliseren van uw vastgoedprojecten. Wij vormen hierbij de schakel tussen uw wensen en alle partijen betrokken bij de uitvoering zodat u zorgeloos kan investeren in uw project.

Projectmanagement

Samen met u bouwen of verbouwen we uw vastgoed tot een kwalitatief en hedendaags project, klaar voor verkoop of verhuur. In overleg kunnen we het volledige projectmanagement op ons nemen, van ontwerp, budgettering, cashplanning en financieringsvoorbereiding tot de volledige uitvoering, afwerking en projectadministratie. Bovendien kunnen we instaan voor de communicatie naar de potentiële klanten, omwonenden en overheden.

Vastgoedbeheer

Ulvenhout kan ook uw vastgoedportefeuille beheren: van verhuur, rentmeesterschap, technisch beheer tot en met de volledige administratie. Wij halen het maximum uit uw vastgoed door uw portefeuille, indien gewenst, dynamisch te optimaliseren en verder te rendabiliseren door verbouwingen voor te stellen, en nieuwe investeringen en eventuele desinvesteringen te suggereren.

Consulting

Ulvenhout heeft een ruime ervaring als onafhankelijke consultant in vastgoedbeheer voor residentieel (appartementen en serviceflats) en commercieel vastgoed. Ons team kan uw project analyseren op financiële haalbaarheid door het project op vlak van correcte prijszetting, reële marktbehoefte, planning en budgettering door te lichten. We stellen waar nodig optimalisaties voor.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het analyseren en optimaliseren van uw retailvastgoed. Hotspots in de winkelstraten kunnen door de jaren heen verschuiven, en de huurprijzen in steden kunnen evolueren. We maken samen met u een strategisch locatieplan op. Indien gewenst, onderhandelen we met de verhuurders over huuroptimalisaties en –kortingen, opzeg van bestaande locaties en de opening van nieuwe locaties.